Entrada

A l'entrar al Pumby trobem una pissarra que serveix com a taulell d'anuncis, els penjadors personalitzats per a cada nen/a, i un raconet per deixar-hi els cotxets ben plegats

 

 

Sala de CARGOLETS (0-1 any)

La sala dels Cargolets està reservada pels infants fins a 1 any. Aquesta sala l’utilitzem per realitzar les activitats diàries així com pels àpats. Hi ha un espai adossat a la classe que és el canviador. Al costat hi tenim la sala dels bressols.

   

Sala de les MARIETES (1-2 anys)

En aquesta sala s’hi realitzen les activitats diàries. Compta amb un canviador visible des de la classe. Els infants més petits dinen a la mateixa sala, i a partir de les 13:00 hores es converteix en sala de descans per fer la migdiada, la qual es realitza en uns llitets apilables personalitzats.

Sala de les FORMIGUETES (2-3 anys)

És un espai per als nens més grans de l’Escola. També s’utilitza com a menjador amb les seves taules abatibles a la paret, i com a sala de migdiada. Està comunicada amb els lavabos, els quals són visibles des de la classe, i té accés directe al pati. També es comunica amb el Racó dels Contes, un espai reservat per als diferents grups, destinat a mirar i explicar contes.

   

Cuina

La cuina és un espai exclusivament per manipular aliments i elaborar els diferents menjars que es fan durant el dia. Té tots els elements sanitàriament correctes.
El servei de menjador compleix totes les normes de sanitat establertes, i disposa del control de qualitat APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics).

Hortet

En un raconet del pati, al costat del pruner, hem habilitat un petit espai per tal de treballar el projecte de "L'Hortet", on els nens hi planten llavors, les reguen habitualment, i van seguint l'evolució de com creix la planteta.

 

Pati

El pati és un espai a l’aire lliure, molt assolellat, que comparteixen tots els infants de l’Escola a l’hora d’esbarjo, i també hi celebrem les festes populars. Tot el pati està cobert de gespa artificial tova, ignífuga i drenant.
Està dividit en dos nivells que es comuniquen entre ells per mitjà d’una pendent. A la part alta es poden trobar el tobogan i altres similars. A la part baixa és per on corren els tricicles, i també hi trobem una caseta i un cranc ple de pilotes.

 

 

 

 

   
MATRÍCULA OBERTA  
Pares, aneu revisant sovint el vostre e-mail, doncs anem enviant informació interessant.  
   
   
   2011@Llar d’Infants Pumby c/ Valladolid, 20 08014 Barcelona         Tel.: 933 303 054      Email: pumby-mgs@hotmail.com                          by gueps.com